ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

«ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ»

Την Κυριακή 19/02/2012 έγινε η κοπή της πίττας  του Συλλόγου Κερκυραίων Ηλιούπολης Αττικής «ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ» στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Δημ. Κιντής» του ομώνυμου Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του  ο Εξοχότατος  Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλειος Βαλασσόπουλος, συνοδεία Δημοτικών Συμβούλων, τον οποίο στην προσφώνησή της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βάντα Αγάθου ευχαρίστησε για τη ποικιλότροπη  συμπαράστασή του στον πολιτιστικό Σύλλογο Κερκυραίων Ηλιούπολης «ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ» .  Παρέστησαν επίσης πρόεδροι άλλων Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Την πίττα ευλόγησε η ταπεινότης μου, κατόπιν ειδικής προσκλήσεως, ως Κερκυραίος και Εφημέριος του Ιερού Ναού αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιούπολης, όπου υποσχέθηκα, μετά την αγαθή τύχη γνωριμίας μας, με την Πρόεδρο κ. Αγάθου Βάντα, την εγγραφή μου, ως μέλος του Συλλόγου και την καθολική  μου συμπαράσταση στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητές του.

 Η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Βάντα Αγάθου έκοψε την πίττα και απηύθηνε θερμές ευχαριστίες  χαιρετισμό, προς όλους τους παρευρισκομένους, καθώς και στην ελαχιστότητά μου και εξέφρασε τη χαρά της για την προσχώρησή μου, ως μέλος του Συλλόγου.

Η «πανταχού παρούσα»  Δημοτική Σύμβουλος κ.  Πίκουλα Αργυρώ τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση και αφιέρωσε το κομμάτι της πίττας της, σε όλες τις αγωνιζόμενες γυναίκες, που «παρά τις αντιξοότητες κατορθώνουν να επιβιώνουν και να προσφέρουν στην κοινωνία» τόνισε με έμφαση.

Την όμορφη εκδήλωση λάμπρυνε  το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου, που φορώντας τις καθιερωμένες κερκυραϊκές ενδυμασίες, χόρεψε εξαιρετικά τους παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς. Ακολούθησε ένα όντως πολιτισμένο τρικούβερτο κερκυραϊκό γλέντι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s